top of page
g.png
webbie.png

Wat is virtual reality?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door computer gegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in 3D.

 

 

Andere zintuigen in virtual reality

Vaak hoor je bijpassend geluid door een hoofdtelefoon. Een VR-ervaring wordt nog realistischer door bijvoorbeeld geuren en het voelen van wind en vangen van klappen bij sommige spelletjes.

 

Bewegen in virtual reality

Doordat sensoren de bewegingen van je hoofd volgen, beweegt de VR-omgeving op dezelfde manier mee. Zo kun je rondkijken in de virtuele werkelijkheid. Geavanceerdere systemen herkennen het zelfs als je rondloopt of bukt. Ze nemen de bewegingen over in de virtuele werkelijkheid.

 

Handen gebruiken in virtual reality

Met sommige VR-systemen kun je ook je handen zien en bijvoorbeeld virtuele dingen oppakken. Daarvoor hou je onze speciale controller vast in je handen.

 

Wat kun je met virtual reality?

Virtual Reality maakt allerlei ervaringen mogelijk die je in het echte leven niet zomaar kunt hebben. Bijvoorbeeld een excursie naar een ver land zonder écht op reis te gaan. Ook kun je spullen gebruiken die je normaal niet hebt, zoals rondrijden in een auto die nog geproduceerd moet worden. Ook kan je zombies verslaan en nog veel meer.

 

Extra opties

Het bHaptics Haptische Vest plaatst 40 sensoren op en rondom je torso en rug. Door de nauwkeurige plaatsing van de sensoren voel je in een VR-game precies waar je geraakt wordt!

 

Wat is Virtuix Omni

De Virtuix Omni is de meest uitgebreide en intensieve VR experience die de VR markt op het moment te bieden heeft. Je kan erin rennen, lopen en schieten. Je waant  jezelf in de nieuwste 4D-Motion Simulator waardoor de ervaring nog heftiger is.

Wat kan je verwachten?

 

 • Je kijkt als speler door één draadloos VR bril

 • Speel je in een ruimte van 3 bij 3 meter

 • Kan je kiezen uit tientallen verschillende VR games

 • Kijken je vrienden die niet aan het spelen zijn mee op een groot scherm

 • Kan je met max. 2 spelers tegelijk gamen mét en tegen elkaar

 • Ook hebben wij 2  Virtuix Omni staan

 • Wij beschikken over een bar waar je vooraf of na je ronde heerlijk plaats kan nemen. Hapjes en drankjes kan je terplekke bestellen bij ons

 • Wij zijn centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

 • Gratis parkeren voor de deur

 • Veelzijdige locatie met verschillende activiteiten (rolschaatsen, poolen, borrelen en meer)

 • Combinaties mogelijk met poolen en/of roller disco

 • Voorzien van eigen horeca

 • Gevestigd in Capelle aan den IJssel / Rotterdam

 

Wilt u een offerte op maat ontvangen, stuur ons dan een e-mail info@vritsjustanillusion.nl met uw wensen dan maken wij een offerte geheel op maat voor u. Natuurlijk kunt u ook uw bezoek uitbreiden met een ronde rolschaatsen bij SKATE FEVER www.skatefever.nl of poolen bij Sparkels party-bar www.sparkelspartybar.nl

rpo_newsletter.jpg
haptgics.jpg
haptics.jfif
omnihey.jpg
bottom of page