top of page
webbie.png

Wat is een VR kamer?

Een VR kamer is de ruimte waar jij met je vrienden plaats neemt om te spelen. Deze ruimte is 3 bij 3 meter. In de kamer staan 1 tot 2 VR brillen, een scherm waar andere mee kunnen kijken en zitjes waar jullie kunnen zitten met een drankje erbij.

Willen jullie tegen elkaar of met elkaar spelen dan is het raadzaam om 2 kamers te boeken.

Bezoekers dienen minimaal 15 minuten dan gereserveerde tijd aanwezig te zijn i.v.m. speluitleg. Onze medewerkers zullen alles in de puntjes uitleggen zodat jullie zorgeloos kunnen starten.

 

ga.png
shutterstock_512944708---Copy.jpg

Hoeveel spellen kan je spelen? 

Je bepaalt zelf hoeveel spellen je speelt. Je boekt een kamer voor 60 minuten. Let wel op, hoe meer games je uitprobeert, des te langer je bezig bent met opstarten en afsluiten. Dat gaat van de speeltijd af.

 

Speel je allemaal tegelijk in VR? 

Dat ligt aan hoeveel VR kamers je boekt. Wij beschikken over 5 kamers die je gecombineerd kan boeken. In de kleine kamers kan je met 1 speler tegelijk spelen. In onze grote kamers kan je met 2 spelers mét en tegen elkaar spelen. Onze kamers zijn voorzien van grote tv schermen zodat jouw medespelers alles kunnen volgen van jouw VR-experience. Daarnaast kan je met je gezelschap gezellig plaats nemen in onze bar.

 

Hoe kan ik  reserveren? 

Reserveren kan via onze online reserveringsysteem of een e-mail te sturen naar info@vritsjustanillusion.nl 

Kan er ook gegeten en gedronken worden?

Wij hebben een bar beschikbaar met verschillende soorten hapjes en drankjes. Wij schenken ook alcoholische drankjes. info@sparkelspartybar.nl

the-unspoken-acolytes-screenshot-vr-4k-w

VEILIGHEID EN ALGEMENE VOORWAARDE

 

Kan iedereen meedoen? 

Onze spellen hebben allemaal een andere beleving en intensiteit. Er zijn spellen met heftige schrikeffecten of games waarbij je je evenwicht kunt verliezen. Een deel van onze games raden wij af bij epilepsie- en evenwichtsklachten, zwangerschap en/of heftige reacties op licht of oriëntatieproblemen. Is niet duidelijk of VR-spellen geschikt zijn voor jou, dan raden wij aan om dit bij je huisarts  na te vragen.

 

Wat is de leeftijdsgrens? 

VR is natuurlijk leuk voor jong en oud. We hanteren echter wel een minimumleeftijd van minimaal 8 jaar.

 

Is VR arcade rolstoel vriendelijk? 

Omdat wij op de eerst en tweede etage gevestigd zijn boven SKATE FEVER roller disco zijn wij helaas niet rolstoelvriendelijk. Natuurlijk kan je als gezelschap wel op de begane grond borrelen met uitzicht op de disco baan als je meekomt met iemand in een rolstoel.

 

Hoe lang kan ik de VR bril ophouden? 

Dit is persoonsgebonden. Voor beginners raden wij aan niet langer dan 15 minuten aan één stuk te spelen. Krijg je tijdens het spelen een naar gevoel, stop dan direct. 

 

Wat is het beleid m.b.t. reserveren en annuleren? De informatie rondom reserveren en annuleren is terug te vinden in onze algemene huisregels pagina.

 

Hoe kom ik er met het openbaar vervoer? 

Je neemt de metro naar metro station Capelse brug. Vanaf metro station Capelse brug is het 5 a 10 minuten lopen naar ons.

 

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Parkeren kan gewoon bij ons voor de deur. Wij bieden meer dan genoeg gratis parkeerplekken voor de deur.

bottom of page