top of page
Untitled-1.png
webbie.png

Prijzen VR kamer

Onze VR arcade is de perfecte plek om met familie, vrienden en / of collega’s bij elkaar te komen. De leukste activiteit vol met illusies. Ga de uitdaging aan met je vrienden in een prachtige ruimte. Daag jezelf uit, overwin je angsten en geniet van een nieuw wereld vol met fantasieën en uitdagingen. Nadat jullie klaar zijn, kunnen jullie gezellig  borrelen bij Sparkels party-bar. Onder het genot van een hapje en drankje nog heerlijk nagenieten. Deel je ervaringen en bedenk alvast hoe je het de volgende keer gaat aanpakken.

Reserveer nu uw plekje door het onderstaand formulier op de reserveringspagina in te vullen.

 

VR Kamer:

Je kunt een VR kamer reserveren op de aangegeven openingstijden door het formulier op de reserveringspagina in te vullen of te mailen naar info@vritsjustanillusion.nl. De verhuur is voor maximaal 2 personen. 

Prijs:  €25,-  per uur voor 2 personen ( 1 bril / 1 cube )

Prijs:  €45,-  per uur voor 4 personen ( 1 bril / 1 cube )

 

De kamers boek je voor  60 minuten. Na  60 minuten dient men te stoppen of  €25,-  per uur bij te betalen als wij geen andere spelers verwachten. Je kan per kamer kiezen uit verschillende soorten spellen.  

Extra optie bij te boeken: het bHaptics Haptische vest €5,- p.p.

 

Het bHaptics Haptische Vest plaatst 40 sensoren op en rondom je torso en rug. Door de nauwkeurige plaatsing van de sensoren voel je in een VR-game precies waar je geraakt wordt! Boek deze erbij voor maar €5,- per persoon

 

haptgics.jpg
haptics.jfif
bottom of page