top of page
GG.png
webbie.png

Wat is Virtuix Omni

Rennen in Virtual Reality is nog nooit zo realistisch geweest!

De Virtuix Omni™ is het allereerste VR-bewegingsplatform waarmee je in virtual reality-spellen en -toepassingen kunt rondlopen en rennen.

 

Features

Loop en ren op volle snelheid in 360 graden zonder gevaar voor vallen of botsen met andere mensen. Doordat je vastzit in een stevige ring ervaar je ongeëvenaarde gameplay-actie met zij- en achterwaartse bewegingen, gelijk aan de fysieke snelheid in realtime. Hierdoor voelt de Virtuix Omni aan alsof je echt aan het rennen bent. De meegeleverde Omniverse bestaat uit meer dan 18 games uit verschillende genres, waardoor er voor iedereen wel wat leuks en uitdagends te spelen is. Dankzij het Omniverse is het tevens mogelijk om statistieken bij te houden en meerdere Omni's vanuit één centraal punt te bedienen.

 

Dé game revolutie

Met de Virtuix Omni kan je op een natuurlijke manier lopen, rennen, zitten, op zij stappen en achteruit lopen in VR games en simulaties. Het concave platform zorgt voor een natuurlijke en soepele loop en ren beweging. Doordat de kijkrichting en looprichting zijn losgekoppeld kun je een andere richting kijken dan waar je naartoe loopt.

De Slimme tracking zorgt ervoor dat je snelheid van lopen wordt doorgestuurd naar je beweegsnelheid in de game.

 

Virtuix Omni:

Je kunt een Virtuix Omni experience  reserveren op de aangegeven openingstijden door het formulier op onze reserveringspagina in te vullen of te mailen naar info@vritsjustanillusion.nl. De verhuur is voor maximaal 2 personen. 

Prijs:  €35,-  per uur voor 2 personen ( 1 bril )

De Virtuix omni  boek je voor  60 minuten. Na  60 minuten dient men te stoppen of  €35,-  per uur bij te betalen als wij geen andere spelers verwachten. Je kan  kiezen uit verschillende soorten spellen.  

 

bottom of page